Etusivu » Muutos Yleiselektroniikan johtoryhmässä

Muutos Yleiselektroniikan johtoryhmässä

Muutos Yleiselektroniikan johtoryhmässä

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 11.9.2020 klo 14:30

Muutos Yleiselektroniikan johtoryhmässä

Yleiselektroniikka Oyj:n talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Marika Rusko on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta ja suuntaa kohti uusia haasteita. Ruskon työsuhde päättyy marraskuun 2020 puoliväliin mennessä. Yhtiön uuden talousjohtajan hakuprosessi on käynnistetty.

’Kiitän Marikaa hänen panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa’ sanoo toimitusjohtaja Kari Nerg.

Espoossa, 11. päivänä syyskuuta 2020

Yleiselektroniikka Oyj

Kari Nerg
Toimitusjohtaja

Jakelu:
Helsingin pörssi
keskeiset tiedotusvälineet,
www.yeint.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kari Nerg
+358 44 341 8514

Yleiselektroniikka konserni lyhyesti:

Yleiselektroniikka-konserni on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka muodostuu kahdesta liiketoimintayksiköstä; elektroniikkateollisuuden alalla toimivasta Yleiselektroniikasta ja teollisuuden ja rakentamisen alalla toimivasta Machinerystä. Konsernin pro forma- liikevaihto vuonna 2019 oli 111,8 milj.€ ja se työllistää noin 330 henkilöä – Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Vuonna 1969 perustettu Yleiselektroniikka on Pohjois-Euroopan vanhimpia ammattielektroniikan myynti- ja jakeluyrityksiä. Päätuotteita ovat elektroniikan komponentit sekä mittaus- ja testauslaitteet ja asiakkaita elektroniikan valmistajat, huollot sekä tutkimus & tuotekehitys. Suomen ulkopuolella Yleiselektroniikka tunnetaan YE International nimellä.

Machinery on vuonna 1911 perustettu suomalainen tekninen tukkukauppa, joka tarjoaa markkinan johtavien päämiesten työkaluja ja -koneita, sekä ratkaisuja teollisiin koneisiin, generaattoreihin ja rakennuskoneisiin. Lisäksi Machinery tarjoaa sopimuskumppaneidensa tuotteiden kunnossapitoa ja huoltoa sekä asennettuja ratkaisuja.

Alkuperäinen artikkeli