Etusivu » Minna Kuusio Privanet Group Oyj:n Head of Complianceksi ja johtoryhmän jäseneksi

Minna Kuusio Privanet Group Oyj:n Head of Complianceksi ja johtoryhmän jäseneksi

Privanet Group OyjMinna Kuusio Privanet Group Oyj:n Head of Complianceksi ja johtoryhmän jäseneksi

9.9.2020 15:15:00 EEST | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
09.09.2020 kello 15.15

Minna Kuusio Privanet Group Oyj:n Head of Complianceksi ja johtoryhmän jäseneksi

Privanet Group Oyj:n hallitus on nimittänyt Minna Kuusion konsernin Head of Complianceksi. Tehtävässään Kuusio vastaa Privanet-konserniin kuuluvien yhtiöiden Compliance-toiminnoista. Samalla Privanet Group Oyj:n toimitusjohtaja Riku Lindström on nimittänyt Minna Kuusion uudeksi konsernin johtoryhmän jäseneksi.

Kuusiolla yli 12 vuoden kokemus monipuolisista Compliance-tehtävistä finanssialalla. Hän on työskennellyt OP Ryhmässä, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa ja viimeisimmässä tehtävässään Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n Head of Compliancena. Compliance-tehtävien lisäksi Kuusio on aiemmin toiminut myös asianajajana ja yhtiölakimiestehtävissä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti, LL.M, eMBA. Kuusio tai hänen lähipiirinsä eivät omista Privanet Group Oyj:n osakkeita.

”Nimitys johtoryhmän jäseneksi kertoo yhtiön johdon arvostuksesta Compliance-toiminnon roolia kohtaan, ja koen voivani sen kautta konkreettisesti tukea liiketoimintaa Privanet-konsernin uuden strategian toteuttamisessa”, Kuusio kommentoi.

Yhteyshenkilöt

Riku Lindström

toimitusjohtaja, Privanet Group Oyj

+358 (0)40 864 4483riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi www.privanetgroup.fi

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote