Etusivu » Dovre Group nimittää uuden talousjohtajan

Dovre Group nimittää uuden talousjohtajan

Dovre Group nimittää uuden talousjohtajan

Dovre Group Oyj Pörssitiedote 25.9.2020 klo 13.00

Dovre Group nimittää uuden talousjohtajan

Dovre Group on nimittänyt KTM Sirpa Haaviston uudeksi talousjohtajaksi 1.10.2020 alkaen.

Sirpa on työskennellyt aikaisemmin mm. Ernst & Young Oy:ssä, Visma Services Oy:ssä ja Azets Insight Oy:ssä. Sirpa oli Proha Oyj:n (nykyinen Dovre Group Oyj) talousjohtaja vuosina 2002 – 2011. Sirpalla on laaja kokemus laskennasta, IFRS-raportoinnista, yritysjärjestelyistä, hyvästä hallintotavasta sekä ulkoistuspalveluista.

Sirpa raportoi toimitusjohtaja Arve Jensenille ja hän on myös Dovre Groupin johtoryhmän jäsen. Johtoryhmään kuuluvat Sirpa Haavisto, Arve Jensen ja Stein Berntsen.

Tärkeä osa Sirpan roolia on keskittyä parantamaan ja optimoimaan taloushallinnon tehtäviä Suomen ja Norjan välillä.

”Toivotan Sirpan tervetulleeksi vahvistamaan tiimiä. Ensimmäisenä osana taloushallinnon tiimin uudelleenorganisointia olemme jo onnistuneet alentamaan kuluja, ja tähtäämme lisäparannuksiin seuraavien kuukausien aikana”, sanoo Dovre Groupin toimitusjohtaja Arve Jensen.

Lisätiedot:

DOVRE GROUP OYJ

Arve Jensen
Toimitusjohtaja
Puh. +47 90 60 78 11
arve.jensen@dovregroup.com

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii yli 650 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivut: www.dovregroup.com

Alkuperäinen artikkeli