Etusivu » Aspo antaa taloudellisen ohjeistuksen koko vuodelle 2020

Aspo antaa taloudellisen ohjeistuksen koko vuodelle 2020

Aspo antaa taloudellisen ohjeistuksen koko vuodelle 2020

ASPO Oyj
Sisäpiiritieto
14.9.2020 klo 13.00
Aspo antaa taloudellisen ohjeistuksen koko vuodelle 2020

Koronaviruspandemian aiheuttaman epävarmuuden ja nopeasti muuttuneen markkinaympäristön seurauksena Aspo Oyj perui koko vuodelle 2020 antamansa taloudellisen ohjeistuksen 9.4.2020. Näkyvyyden parantumisen johdosta Aspo on tänään päättänyt antaa taloudellisen ohjeistuksensa koko vuodelle 2020.


Aspon taloudellinen ohjeistus koko vuodelle 2020

Aspon liikevoitto on 12–16 Me (21,1) vuonna 2020.

Näkyvyyden parantumisesta huolimatta koronaviruspandemian ja sen aiheuttamien rajoitusten vuoksi ohjeistuksen vaihteluväli on tavanomaista suurempi.

Sekä Telkon että Kaukon liikevoitto on kehittynyt aiemmin arvioitua paremmin, ja myös Leipurin on onnistunut puolustamaan liikevoittotasoaan poikkeuksellisessa markkinatilanteessa. Leipurin ja Telko-segmentin yhteenlaskettu liikevoitto tulee kasvamaan vuoteen 2019 nähden.

ESL Shipping on vuoden aikana kärsinyt voimakkaasti raskaan teollisuuden tuotantokapasiteetin leikkauksista Skandinaviassa. ESL Shippingin tuloksen arvioidaan olevan tappiollinen vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä, mutta sen vuoden 2020 viimeisen neljänneksen arvioidaan olevan selvästi voitollinen asiakkaiden tuotantoseisokkien päättymisen ja kasvavien kuljetusvolyymien seurauksena.

Aspo julkaisee vuoden 2020 kolmannen neljänneksen osavuosikatsauksensa torstaina 29.10.2020.

ASPO Oyj
Aki Ojanen
toimitusjohtaja
Lisätiedot:
Aki Ojanen, toimitusjohtaja
puh. 0400 106 592, aki.ojanen@aspo.com
Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.
JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Alkuperäinen artikkeli