Etusivu » YIT myy noin 25 miljoonan euron arvosta asuntoja vuokrakäyttöön

YIT myy noin 25 miljoonan euron arvosta asuntoja vuokrakäyttöön

YIT

Sijoittajauutiset

YIT myy noin 25 miljoonan euron arvosta asuntoja vuokrakäyttöön

Helsinki, 2015-03-27 14:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) — YIT OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 27.3.2015 KLO 15.00

YIT myy noin 25 miljoonan euron arvosta asuntoja vuokrakäyttöön

YIT on allekirjoittanut sopimukset yhteensä 112 asunnon myynnistäÅlandsbanken Asuntorahastolle ja ICECAPITAL Asunto 2015 Ky -rahastolle. Sopimusten kokonaisarvo on noin 25 miljoonaa euroa.

Ålandsbanken Asuntorahaston kanssa allekirjoitettu sopimus käsittää 59 asuntoa ja ICECAPITAL Asunto 2015 Ky:n kanssa solmittu sopimus 53 asuntoa. Vuokrakäyttöön tulevat asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä muissa Suomen kasvukeskuksissa ja ovat joko rakenteilla olevista tai jo valmistuneista hankkeista.

Lisätietoja antavat:

Sanna Kaje, sijoittajasuhdejohtaja, YIT Oyj, puh. 050 390 6750, sanna.kaje@yit.fi

Harri Isoviita, liiketoimintaryhmän johtaja, Asuntorakentaminen, YIT Rakennus Oy, puh. 040 553 3833, harri.isoviita@yit.fi

YIT OYJ

Sanna Kaje

Sijoittajasuhdejohtaja

Jakelu: NASDAQ OMX, keskeiset tiedotusvälineet, www.yit.fi

YIT on rakennusalan edelläkävijä. Luomme parempaa elinympäristöä Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä ja Slovakiassa. Yli 100 vuoden kokemuksella olemme saavuttaneet vahvan markkina-aseman: Suomessa olemme suurin asuntorakentaja ja yksi suurimmista toimitila- ja infrarakentajista sekä Venäjällä merkittävin ulkomainen asuin- ja aluerakentaja. Visiomme on olla askeleen edellä – asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja henkilöstöstämme välittäen. Työllistämme lähes 6 000 henkilöä seitsemässä maassa. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa. Osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi