Etusivu » Taaleritehdas on päättänyt osakeannin merkintäajan keskeyttämisestä ylimerkinnän johdosta

Taaleritehdas on päättänyt osakeannin merkintäajan keskeyttämisestä ylimerkinnän johdosta

Taaleritehdas Oyj

Yhtiötiedote

Taaleritehdas on päättänyt osakeannin merkintäajan keskeyttämisestä ylimerkinnän johdosta

Helsinki, 2015-03-09 15:35 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Taaleritehdas Oyj:n hallitus on päättänyt Taaleritehtaan suunnatun osakeannin keskeyttämisestä ylimerkinnän johdosta siten, että merkintäaika päättyi tänään 9.3.2015 klo 16.30. Annin ehtojen mukaan merkintäaika olisi päättynyt viimeistään 13.3.2015.

Merkintöjä ei oteta enää vastaan. Yhtiö tiedottaa osakeannin tuloksesta arviolta 12.3.2015

Taaleritehdas Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Juhani Elomaa

toimitusjohtaja

Taaleritehdas Oyj

puh. 040-7789020

juhani.elomaa@taaleritehdas.fi


Taaleritehdas Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puh. 09 6129 670

Taaleritehdas lyhyesti

Taaleritehdas on finanssiryhmä, joka on listattu First North Finland- markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas keskittyy yksityishenkilöiden kokonaisvaltaiseen yksityispankkiiripalveluun ja instituutioasiakkaiden omaisuudenhoitoon. Taaleritehtaalla on lisäksi pääomarahastotoimintaa, rahoitusyhtiötoimintaa sekä omaa sijoitustoimintaa. Taaleritehdas-konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä, Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:stä, Taaleritehtaan rahoitusyhtiö Lainaamo Oy:stä sekä Taaleritehtaan sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on fyysistä kultaa tarjoava Kultataaleri Oy, yritysvakuutusten kilpailutusta tarjoava Vakuutusvahti Oy sekä vero- ja lainopillista neuvontaa tarjoava Taaleritehtaan Holvi Oy. Taaleritehdas on myös aloittanut varainhoitopalveluiden tarjonnan Turkissa. Ryhmässä on yli 150 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taaleritehdas on yrittäjävetoinen kasvuyritys. Taaleritehtaalla on hoidettavia varoja 3,4 miljardia euroa ja asiakkaita 3000 joulukuun 2014 lopussa. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: www.taaleritehdas.fi

Taaleritehdas myös Twitterissä!

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, Taaleritehdas Oyj, puh. 040-7789020

Eeva-Kaisa Tarkkonen, viestintäpäällikkö, Taaleritehdas Oyj, puh. 046-8787666