Etusivu » Stora Enso Oyj : Lisää EU-ympäristömerkillä sertifioituja kartonkeja

Stora Enso Oyj : Lisää EU-ympäristömerkillä sertifioituja kartonkeja

Stora Enso Oyj

Stora Enso Oyj : Lisää EU-ympäristömerkillä sertifioituja kartonkeja

Stora Enso tarjoaa entistä suuremman valikoiman kartonkeja, joille on myönnetty graafisen alan tuotteiden EU-ympäristömerkki. Sertifikaatin ovat saaneet nyt Ensocoat 2S, Aurocard ja Performa Alto. Ensocoat, Chromocard, Performa White, Performa Bright ja Performa Cream -kartongeilla sertifikaatti on jo ennestään.

EU-ympäristömerkki osoittaa, että kartongit täyttävät Euroopan komission ympäristökriteerit kopiopapereille ja graafisille papereille. EU-merkillä sertifioitua kartonkia tarjotaan vain painotuotteisiin – pakkausloppukäytössä merkki ei ole käytössä. EU-ympäristömerkin kriteeristö sisältää kartongin tuotantoa, mm. sertifioidun kuidun käyttöä, haitallisten aineiden käyttöä ja päästöjä, energiankäyttöä sekä jätteiden hallintajärjestelmiä koskevia tiukkoja vaatimuksia.

”Kasvava joukko asiakkaitamme painoteollisuudessa haluaa ostaa EU-ympäristömerkillä sertifioituja kartonkilaatuja, joten vastaamme asiakkaiden toiveisiin kasvattamalla niiden valikoimaa. Toimme ensimmäisenä yrityksenä maailmassa markkinoille EU-ympäristömerkityt kartongit ja nyt tarjontamme vahvistuu entisestään. Uskomme tämän vahvistavan tuotteidemme jalansijaa graafisen kartongin markkinoilla”, sanoo graafisen segmentin kehittämisestä vastaava Eva Lundqvist Stora Ensolta.

Lataa kuva http://bmt.storaenso.com/?cart=1076-cfflgljmic&l=EN

Lisätietoja:

Sanna Heiskanen, Communications Manager, Stora Enso Consumer Board, puh. +358 40 773 9373, sähköposti sanna.heiskanen@storaenso.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-26 13:30 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/26/Stora+Enso+Oyj+Lis%C3%A4%C3%A4+EU+ymp%C3%A4rist%C3%B6merkill%C3%A4+sertifioituja+kartonkeja+HUG1906388.html