Etusivu » Revenio Group Oyj: Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara siirtyy Yhdysvaltoihin väliaikaisesti

Revenio Group Oyj: Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara siirtyy Yhdysvaltoihin väliaikaisesti

Revenio Group Corporation

Revenio Group Oyj: Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara siirtyy Yhdysvaltoihin väliaikaisesti

Revenio Group Oyj Pörssitiedote 23.3.2015 kello 16.30                           

Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara siirtyy Yhdysvaltoihin väliaikaisesti

Yhdysvallat on Revenion tärkein markkina-alue, jonka osuus konsernin liikevaihdosta on yli 40 %. Revenio-konsernin toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara siirtyy toukokuun alusta Yhdysvaltojen Raleighiin perustettuun Revenion toimipisteeseen tukeakseen konsernin markkina-aseman vahvistamista Yhdysvalloissa edelleen. Salovaaran väliaikainen siirtyminen Yhdysvaltoihin ei muuta konsernin organisaatiota tai toimintarakennetta eikä se vaikuta Revenion pääkonttoritoimintoihin Vantaalla.

”Yhdysvallat on maailman suurin terveysteknologian markkina-alue. Läsnäololla tällä merkittävällä markkina-alueella varmistamme, että pystymme tukemaan entistä vahvemmin paikallista jakeluverkostoamme ja oman organisaatiomme työskentelyä sekä kehittämään niitä edelleen. Icarella on Yhdysvalloissa tällä hetkellä 32 itsenäistä myyntiedustajaa ja tätä verkostoa tulemme vahvistamaan entisestään. Läsnäolo paikan päällä on tärkeää myös FDA-lupaprosessin eteenpäinviemisen kannalta. Siirtymiseni merkittävä syy on myös henkilökohtaisten suhteiden rakentaminen asiakaskenttäämme, jakelijoihimme sekä alamme vaikuttajalääkäreihin,” sanoo Olli-Pekka Salovaara.

”Tavoitteenamme on voimakas kasvu terveysteknologiassa ja siirtymiselläni varmistamme kasvumme ja markkinaosuutemme kasvattamisen sekä nykytuotteissa että uusissa tuotteissa ja teknologioissa,” jatkaa Salovaara.

Revenio Group Oyj

Olli-Pekka Salovaara

Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara, gsm 040 567 5520 tai USA gsm +1-561-413-7559

olli-pekka.salovaara@revenio.fi

www.revenio.fi

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Finanssivalvonta

Keskeiset tiedotusvälineet

www.revenio.fi

Revenio-konserni lyhyesti

Revenio on seulontoihin keskittyvä suomalainen terveysteknologiakonserni, jonka liiketoiminnan ytimen muodostavat silmänpainemittarit. Revenio-konsernin Terveysteknologia-segmentin muodostavat Icare Finland Oy:n ja osteoporoosin seulontaan ja seurantaan keskittyvän Oscare Medical Oy:n harjoittama liiketoiminta. Lisäksi Revenio on tunnistanut uusia terveysteknologiaan liittyviä kasvumahdollisuuksia, joiden yhteisenä nimittäjänä on seulonta, seuranta ja maailmanlaajuinen tarve terveydenhuollon kustannussäästöihin ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kautta. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua orgaanisesti ja yritysjärjestelyiden kautta.

Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 16,0 miljoonaa euroa, liikevoiton ollessa 27,5 % jatkuvista toiminnoista. Revenio Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-23 15:30 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/23/Revenio+Group+Oyj+Toimitusjohtaja+Olli+Pekka+Salovaara+siirtyy+Yhdysvaltoihin+v%C3%A4liaikaisesti+HUG1905527.html