Etusivu » ORAVA ASUNTORAHASTO HANKKI 140 HUONEISTOA

ORAVA ASUNTORAHASTO HANKKI 140 HUONEISTOA

ORAVA ASUNTORAHASTO HANKKI 140 HUONEISTOA

Julkaistu: 2015-03-31 16:00:02 CEST
Orava Asuinkiinteistörahasto Oyj
Pörssitiedote
ORAVA ASUNTORAHASTO HANKKI 140 HUONEISTOA

Orava Asuntorahasto Oyj

Pörssitiedote 31.3.2015 klo 17.00

ORAVA ASUNTORAHASTO HANKKI 140 HUONEISTOA

Orava Asuntorahasto on tänään tehdyllä sitovalla sopimuksella hankkinut 53 huoneistoa Skanska Talonrakennus Oy:ltä 11,7 miljoonan euron velattomalla kauppahinnalla. Hankitut huoneistot ovat uusia ja sijaitsevat Tampereella, Turussa, Oulussa, Vaasassa, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Savonlinnassa. Huoneistot ovat vuokraamattomia.

Orava Asuntorahasto on tänään tehdyllä kaupalla hankkinut yhteensä 87 huoneistoa Kaarinasta ja Raisiosta 3,4 miljoonan euron kauppahinnalla. Kauppa rahoitettiin osin Osuusasunnot Oy:lle suunnatulla annilla, jossa Osuusasunnot Oy merkitsi 244 193 yhtiön liikkeeseen laskemaa uutta osaketta, joista 128 461 osakkeella ei ole oikeutta vuonna 2015 maksettaviin osinkoihin. Osakkeiden merkintähinta on kauppaa edeltävien viiden kaupankäyntipäivän painotettu keskihinta NASDAQ OMX Helsingin pörssikaupankäynnissä.

Tehty kauppa ja sitova sopimus parantavat yhtiön ensimmäisen vuosineljänneksen tulosta. Hankintojen ja tammi-helmikuun sijoitussalkun arvonmuutoksen yhteisvaikutuksen arvioidaan olevan noin +2 miljoonaa euroa.

Orava Asuntorahasto Oyj

Pekka Peiponen

Toimitusjohtaja

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Pekka Peiponen, puhelin 010 420 3104

Talous- ja hallintojohtaja Veli Matti Salmenkylä, puhelin 010 420 302

http://www.oravaasuntorahasto.fi/

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company