Etusivu » Metson hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan katsaukset varsinaisessa yhtiökokouksessa

Metson hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan katsaukset varsinaisessa yhtiökokouksessa

Metso Corporation

Metson hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan katsaukset varsinaisessa yhtiökokouksessa

Metson hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan katsaukset varsinaisessa yhtiökokouksessa                                                                             

Metso Oyj:n pörssitiedote 27.3.2015 klo 13:00  paikallista aikaa



Metso Oyj:n varsinainen yhtiökokous alkaa tänään 27.3.2015 kello 13.00 Helsingissä. Hallituksen puheenjohtajan Mikael Liliuksen avauspuheenvuoro käsittelee muun muassa hallituksen työskentelyä ja sen keskeisiä painopistealueita viime vuonna.

Toimitusjohtaja Matti Kähkönen käsittelee katsauksessaan Metson tilinpäätöstä vuodelta 2014, Metson uutta strategiaa ja sen toteutusta sekä yhtiön toimintaympäristöä. Kähkönen toistaa yhtiön 5.2.2015 antaman taloudellisen ohjeistuksen, jonka mukaan Metson vuoden 2015 liikevaihdon arvioidaan olevan  3 000-3 300 miljoonaa euroa ja liikevoittomarginaalin (EBITA-%) noin 13 prosenttia liikevaihdosta. Ohjeistus ei sisällä Prosessiautomaatiojärjestelmät-liiketoimintaa.

Katsauksissa ei julkisteta olennaista uutta tietoa.

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja antaa:

Juha Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

Metso Oyj

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen

sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Tiedotusvälineet

www.metso.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-27 12:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/27/Metson+hallituksen+puheenjohtajan+ja+toimitusjohtajan+katsaukset+varsinaisessa+yhti%C3%B6kokouksessa+HUG1906852.html