Etusivu » Metso lisää huoltopalvelujaan avaamalla uuden palvelukeskuksen Meksikon Querétaroon

Metso lisää huoltopalvelujaan avaamalla uuden palvelukeskuksen Meksikon Querétaroon

Metso Corporation

Metso lisää huoltopalvelujaan avaamalla uuden palvelukeskuksen Meksikon Querétaroon

Metso lisää huoltopalvelujaan avaamalla uuden palvelukeskuksen Meksikon Querétaroon

Metso Oyj:n lehdistötiedote 26.03.2015 klo 12:00 paikallista aikaa

Metso avaa uuden venttiili- ja kenttälaitepalvelukeskuksen Meksikon Querétaroon. Uusinta teknologiaa ja osaamista edustava keskus tarjoaa laadukkaita kunnossapito- ja huoltopalveluita niin Metson kuin muiden valmistajien laitteille, kuten venttiileille, toimilaitteille ja pumpuille. Keskus palvelee pääasiassa öljy- ja kaasu-, massa- ja paperi- sekä kaivosteollisuuden asiakkaita.

Metsolla on kymmenen venttiilipalvelukeskusta ja valtuutettua huoltokumppania Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on yhteensä yli 90 palvelukeskusta, joista yli 40 palvelee virtauksensäätöasiakkaita. Vuonna 2014 yhteensä 60 prosenttia Metson saaduista tilauksista tuli palveluliiketoiminnasta.

”Metson asennettu laitekanta Meksikossa on kasvanut jatkuvasti, ja haluamme vahvistaa venttiilien ja kenttälaitteiden huoltopalvelujamme petrokemian-, voimantuotanto-, öljy- ja kaasu-, massa- ja paperi-, sekä kaivosteollisuudelle. Uusi keskus sijaitsee strategisesti tärkeällä teollisuusalueella Keski-Meksikossa lähellä palveluliiketoimintamme 35:tä suurinta asiakasta”, kertoo Cliff Smith, Metson Pohjois-Amerikan Virtauksensäätöliiketoiminnan palveluista vastaava johtaja.

Keskuksessa on tilat eniten tarvituille venttiilikomponenteille asiakkaan prosessin häiriötilanteita sekä suunniteltuja korjaus- ja kunnossapitotöitä varten. Korjaus-, varaosa- ja huoltopalveluiden lisäksi keskus tarjoaa päivitys-, koulutus-, kenttätuki- ja diagnostiikkapalveluita.

Venttiilihuollon asiantuntijat tekevät läheistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja auttavat heitä maksimoimaan Metson venttiilien käytettävyyden laitoksen prosesseissa. Venttiilien älykkäiden ominaisuuksien avulla asiakkaat pystyvät ennakoimaan laitteiden kunnossapitotarpeita tarkasti ja oikea-aikaisesti, lisäämään käytettävyyttä ja alentamaan käyttökustannuksia.

”Palvelukeskuksella on kyvykkyys vastata kasvavaan kysyntään niin tuotteiden kuin teknisten palvelujen osalta. Huolletuilla tuotteilla on sama takuu kuin Metson uusilla virtauksensäätötuotteilla. Uudessa ja modernissa keskuksessa pystymme testaamaan ja korjaamaan isojakin määriä venttiileitä ja siten vastaamaan asiakkaidemme nopeisiin korjaus- ja huoltotarpeisiin suunniteltujen laitosseisokkien aikana”, Smith toteaa.

Johtava virtauksensäätöteknologia parantaa turvallisuutta ja edistää kestävää kehitystä

Metso on jo pitkään lisännyt öljy- ja kaasuteollisuuden, massa- ja paperiteollisuuden sekä voimantuotannon suorituskykyä ja luotettavuutta johtavilla tuotemerkeillään, joihin kuuluvat Neles®, Jamesbury® ja Mapag®. Yhtiö on toimittanut miljoonia venttiilejä sekä säätö- ja sulkuventtiilejä ympäri maailmaa yli 90 vuoden ajan, ja siitä on tullut yksi älykkäiden venttiiliohjaimien johtavista toimittajista.

Metson laajaan virtauksensäätöpalvelutarjontaan kuuluu liiketoimintaratkaisuja ja palveluita, jotka optimoivat laitteiden käyttöä ja elinkaarikustannuksia. Yhtiön venttiiliteknologiakeskukset ja -tehtaat sijaitsevat Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Intiassa ja Brasiliassa.

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup 

Lisätietoja:

Cliff Smith, johtaja, palveluliiketoiminta, Pohjois-Amerikan markkina-alue, Virtauksensäätöratkaisut, Metso, puh. + 1 770 739 5978, sähköposti: cliff.smith(at)metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila(at)metso.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-26 11:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/26/Metso+lis%C3%A4%C3%A4+huoltopalvelujaan+avaamalla+uuden+palvelukeskuksen+Meksikon+Quer%C3%A9taroon+HUG1906410.html