Etusivu » Osta kryptovaluuttaa 2023 -Näin kryptovaluuttojen ostaminen tapahtuu

Osta kryptovaluuttaa 2023 -Näin kryptovaluuttojen ostaminen tapahtuu

Osta kryptovaluuttaa 2023

Hyppää mukaan kryptovaluuttasijoittamiseen ja osta kryptovaluuttaa. 

Olemme koonneet alle ohjeet miten voit ostaa Bitcoinia ja muita suosittuja kryptovaluuttoja top 20 kryptovaluuttojen reaaliaikaisesti päivittyvät kurssit. 

Kryptovaluuttapörssit ovat auki ympärivuorokauden, joten kryptovaluuttoja voi ostaa 24/7.

Vastuuvapaus: 86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Sisällysluettelo

Top 20 kryptovaluuttakurssit

Kryptovaluutat 2023

Kryptovaluuttojen suosio on kasvanut valtavasti viime vuosien aikana. Kryptosijoittaminen on yleistä jo suomalaistenkin keskuudessa ja yli 10% suomalaisista omistaa kryptovaluuttoja. Kryptot ovatkin yleistyneet niin piensijoittajien kuin myös suurten instituutioiden salkussa kuten nyt myös jopa kokonainen valtio, kun El Salvador teki Bitcoinista virallisen valuutan Yhdysvaltain dollarin rinnalle. Suuri murros on siis käsillä!

Loppuvuonna 2021 useat kryptovaluutat rikkoivat ATH-lukemiaan, kuten myös kryptovaluuttojen suurin jättiläinen ja ns. kuningas Bitcoin. Lokakuussa 2021 Bitcoinin kurssi ylitti 69,000 dollarin rajan, joka tarkoitti, että se triplasi kurssiennätyksensä vuoden 2017 ATH-lukemaan nähden. Toki nyt vuonna 2023 Bitcoinin ATH-lukemista ei ole tietoakaan ja kurssi pyörii 20,000 dollarin paikkeilla.

Pidä riskit mielessä

Kryptovaluuttasijoittamisessa kuten myös kaikkien muidenkin sijoituskohteiden kohdalla riskit kannattaa pitää mielessä. Kryptovaluutat ovat erittäin volatiili sijoituskohde ja niiden kurssit saattavat heitellä jopa satoja prosentteja päivässä. Suuren kurssiheittelyn ansiosta voi toki saada aikaan suurempia tuottoja kuin esimerkiksi osakkeiden kanssa, mutta kannattaa samalla muistaa myös kääntöpuoli ja omat rahat voi myös suuremmalla riskillä menettää. 

Ennen kuin ostat kryptovaluuttaa, kannattaa pohtia omaa sijoitusbudjettia, millä strategialla kryptovaluuttoja lähtee ostamaan ja mistä niitä ostat. Tällä hetkellä Plus500 on suosittu Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen ostopaikka. Voit ostaa alustalta kryptovaluuttoja omaksi tai voit käydä niillä CFD-kauppaa.